2011. január 21., péntek

Közösségi spórolda

Már Karácsonyra szerettem volna kapni robotot, de nem hallotta meg senki. Most pedig találkoztam egy kezdeményezéssel. Veddvelem a neve.

Közösségi spóroldának nevezik magukat. Most egy kis reklámot csinálok nekik. (Bocsi) Ugyanis minél több ember gyűlik össze egy árucikkre, annál olcsóbban lehet megvenni. Persze csak egy határig, amennyiért az eladó még eladja nekünk. Ha kevesebb ember gyűlik össze, mint a megjelölt, akkor a kedvezmény mértéke is kisebb. Lehet jelentkezni az un. toborzásra. Be lehet állítani, hogy mekkora az a maximális ár, amiért még megveszem a kinézett valamit.

Kíváncsi vagyok, hogy működik-e, és hogy hogy működik ez az egész. Találtam is egy nekem tetsző kis robot készletet. Gondoltam kipróbálom vele. Hátha mások is vágynak egy ilyenre a szívük mélyén...

3 megjegyzés:

  1. Hali, köszi a bejegyzést. Kifejtenéd, hogy mi nem működik? Maga a szájt nem működik nálad, vagy az elgondolás, a modell nem működőképes?

    VálaszTörlés
  2. Nem akadt 7 nap alatt rajtam kívül senki, aki meg szerette volna venni. Pedig sok helyen reklámoztam. És nem csak néhány, hanem még 24 lelkes vásárló kellett volna. Túl magas a létszám - ezt az eladó lőtte be rosszul. De az oldal működik, az elgondolás tetszik.

    VálaszTörlés