2011. július 1., péntek

Egy kis statisztika nyaralás előtt


Az elmúlt félévben néhány híján 40 000-en találtak rám a Google segítségével. Nem semmi. A napi csúcs február 22-én volt, amikor 1645-en töltötték le az oldalamat. A freeblogról (persze), a facebookról, a startlapról, a hir24-ről és a blogtimesról jött a legtöbb hivatkozás.
Még mindig a Jobb vagy bal agyféltekédet használod - Teszt a legkeresettebb az oldalamon.

De a friss cikkek - amikre nem hivatkozással találnak rá az emberek - olvasótábora is kb 70-re nőtt. Ezért fájlalom nagyon, hogy olyan kevés a komment. Mert bár a számokat látom, de sokkal nagyobb lökést ad egy-egy hozzászólás, ami miatt néha félálomban is képes vagyok posztot írni.

Most jól jöttek volna a hozzászólások, mert ahogy látszik az elmúlt időszakban, kicsit ritkábban jelentkeztem: nem a január óta szokásos napi egy bejegyzéssel, hanem heti 2-3-a csökkent az adag. Holnap pedig nyaralni megyünk két hétre, így a blog se frissül. De utána újult erővel térek vissza! Reszkessetek, Földlakók!

De hogy addig is legyen mit nézni, ajánlom ezt az oldalt, ahol fizikai kísérleteket lehet látni. A legnézettebb a vízforralás jéggel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése