2011. február 20., vasárnap

Üvegékszert készítek

Milyen kicsi a világ: barátnőm készített nekem ajándékba egy medált üvegből. Annyira megtetszett a dolog, hogy gondoltam én is kipróbálom, én is készítek saját, egyedi üvegmedálokat. Ugyanis van egy hely Budapesten, a MadeByYou, ami a kreatívkodni vágyók Mekkája. Ha már az alap "tanító" foglalkozáson részt vettél, akkor utána bármikor betérhetsz üvegékszert készíteni. Akár egy fél órára munka után, vagy hétvégén. De lehet itt tűzzománc tárgyakat is gyártani, selymet festeni, korongozni is. Minden elkészített dolognak megvan a fix ára, de cserébe minden alapanyagot, festéket, üveget, kiegészítőt, szerszámot ott megtalálsz. Először elég drágának tűnik a dolog. Persze ha belegondolunk, hogy ugyanezt hogyan tudtuk volna megcsinálni, ha mindent be kellene szerezni hozzá, akkor már nem is annyira vészes...és nem utolsó sorban kicsit az ember elszakadhat az otthoni hétköznapokból, belecsöppenhet ebbe a más világba, kikapcsolódhat.
Amikor éppen ott voltunk egy szülinapi kreatívkodás folyt egy csomó kisgyerekkel. De tartottak itt már cégek csapatépítő tréninget. Az egyik cég pedig ajándékba fülbevaló-nyaklánc készítésre szóló ajándék utalványt adott a dolgozóinak....
Ja, és hogy miért kicsi a világ?! Kiderült ugyanis, hogy az egyik alapító tagot már vagy 3 éve ismerem, és mégse derült ki, hogy milyen csoda helyet csináltak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése