2009. szeptember 12., szombat

Misztikus dátumok

Valamiért az emberek még most is szeretik a számmisztikát. Ezért gondoltam utánanézek mi minden történik egy ilyen egyszerű dátumon, mint 2009. 09. 09. Tavaly ugyanis 2008.08.08. olyan nagyon misztikus volt, hogy a kínaiak képesek voltak a szám-babona miatt aznap elkezdeni az olimpiát - náluk a 8-as szerencseszám. Rengetegen kötöttek aznap házasságot is. És 2007.07.07-én is sok izgalmas történt, mint ahogy arról akkor be is számoltam.

Úgy tűnik ez a 9-es már nem annyira misztikus, pedig kiderült, hogy vannak "9-es emberek" és hogy a "9-es a teljesség száma". Hogy hogyan is éljük meg ezt a napot egy egész sereg tippet ad a Nők Lapja. És azt is megtudhatjuk, mint a 9-es misztikus voltának egy tökéletes bizonyítékát, hogy "
– Az egy számjegyű számok közül a legnagyobb szám.
– Ha a 9-es számot bármilyen számhoz hozzáadjuk, majd az összeg számjegyeit összeadjuk, mindig az adott számot kapjuk meg végeredményként. Például: 2+9=11 és 1+1=2; 5+9=14 és 1+4=5; stb.
– Ha a 9-es számot bármilyen számmal megszorozzuk, és a szorzat számjegyeit egy számjegyre egyszerűsítjük, mindig 9-et kapunk. Például: 4×9=36 és 3+6=9; 6×9=54 és 5+4=9; stb.
"

Nagyon misztikus.

Nem nagyon bővelkedett a nap eseményekben sem. Talán a legnagyobb port a foci vb-selejtezők jelentették. A magyarok nem hiszem, hogy innentől szerencsenapjuknak könyvelik el ezt a dátumot.

Az Egyetlenegy izgalmasnak mondható eseményt, ami a dátummal köthető össze, az volt, hogy a korábban fegyveres rablásért elítélt, kábítószerfüggő, jelenleg prédikátorként és énekeként dolgozó Jose Flores Pereira elrabolt egy repülőgépet Mexikóban, hogy találkozhasson az elnökkel, mert megvilágosodása volt. Az akcióban elmondása szerint három segítője volt: az Atya, a Fiú és a Szentlélek.Vallomása szerint szándékosan választotta 2009. szeptember 9-ét, mert a dátumban szereplő három 9-es a sátánhoz köthető három 6-os a fordítottja.

Lapzárta után érkezett: 9-én megszületett ismerősöm kisfia: Dani. Boldog és szerencsés születésnapot kívánunk neki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése