2011. március 3., csütörtök

Legyél kutató!


Találkoztam egy online, ingyenes stratégiai játék szerű programmal, a Power of Research-el, amit azért hoztak létre, hogy a fiatalokat a kutatói pálya felé terelgessék. "A játékot három éven át fejlesztette a TPM Games Ltd., amely korábban már számos díjat és elismerést kapott a Power of Politics nevű hasonló felépítésű politikai stratégiai játékával.
"A Power of Research azért fontos, mert leköti a fiatalok elméjét. A tudomány elkötelezettség, amely az elmét és a kezet is leköti" - mondta Mario Capecchi, aki 2007-ben az őssejtkutatás terén elért eredményeiért megosztva kapott Nobel-díjat."

Regisztráltam, belenéztem. Azt írják, hogy a közösségi portálokon divatos játékokhoz akarták hasonlóvá tenni. Mivel ezekkel én nem élek, ezért nekem teljesen idegen volt a felépítése, és be kell valljam első nézésre nem fogott meg a dolog. Persze lehet,hogy azért mert nekem most legfeljebb tyúklövöldözésre van szabad kapacitásom. Azt hiszem rengeteg időt lehet egyébként vele eltölteni - de ennek én éppen híján vagyok.  De remélem másnak tetszik, ezért is gondoltam, hogy írok róla. Írjátok meg, nektek hogyan tetszett!

Forrás:IOT.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése